۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

وزش باد شدید سبب آتش سوزی دوباره جنگل مرزن آباد شد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چالوس گفت: وزش باد شدید سبب آتش سوزی دوباره بخشی از جنگل‌های مرزن آباد این شهرستان شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۲۰۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالله شمس ناتری افزود: با اینکه آتش سوزی جنگل در منطقه‌ای معروف به وسکانو حوالی روستای " برار " ۲ ساعت پیش مهار و خاموش شده بود، اما به تازگی در تماس تلفنی دهیار این روستا مبنی بر آتش سوزی دوباره جنگل این منطقه، نیرو‌های یگان حفاظت به همراه دیگر نیرو‌های مردمی عازم محل وقوع آتش سوزی شدند.

آتش سوزی امروز به سه هزار متر مربع رویشگاه‌های جنگلی از نوع گونه‌های " راش "، " بلوط " و بوته میوه‌های جنگلی " ولیک " بخش، مرزن آباد خسارت زد و سبب سوزاندن این گونه‌ها شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چالوس با ابراز نگرانی از وزش شدید باد در ارتفاعات جنگلی گفت: در شرایط این آب و هوایی روند اطفای حریق را برای نیرو‌های یگان حفاظت این نهاد سخت کرده است.

هواشناسی مازندران هم روز گذشته با پیش‌بینی عبور امواج تراز میانی جو و شکل‌گیری و تقویت جریانات گرم درباره وزش باد شدید و احتمال وقوع آتش سوزی در مراتع و جنگل‌های استان هشدار داد.

در این گزارش مدیریت بحران استانداری مازندران هم اعلام کرد، بر اساس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان، با عبور امواج تراز میانی جو از امروز تا اواخر وقت دوشنبه شاهد افزایش دما در ارتفاعات به تناوب وزش باد نسبتا شدید خواهیم بود.

حدود ۱۵۶ هزار هکتار از عرصه‌های جنگلی و مرتعی جزو حوزه منابع طبیعی شهرستان چالوس است.

بخش مرزن آباد از توابع شهرستان چالوس با برخورداری از ۱۰۰ نقطه روستایی و یک نقطه شهری در مسیر جاده کندوان واقع است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار